Christelijke Mutualiteit

De geschiedenis van Christelijke Mutualiteit is meer dan 150 jaar oud. De CM strijdt voor kwaliteitszorg, toegankelijk voor iedereen. Wij bieden onze leden voordelen en diensten op basis van solidariteit. Iedereen draagt bij tot het welzijn en de gezondheid van iedereen.

Wij nemen ook deel aan de ontwikkeling van het gezondheidsbeleid en aan het medebeheer van het gezondheidszorgstelsel. Bovendien bevorderen wij leefgewoonten en gedragingen die bijdragen tot een betere levenskwaliteit. Wij pleiten ervoor dat welzijn en gezondheid een onderdeel worden van elk beleid onder het concept “health in all policies”.

Als het aanpakken van factoren die een betere gezondheid bevorderen een volksgezondheidskwestie is, spreekt het vanzelf dat milieu- en gezondheidskwesties een gemeenschappelijke oorzaak hebben! Geconfronteerd met de uitdagingen van de klimaatverandering en de gevolgen daarvan voor de volksgezondheid in België en de rest van de wereld, zet de CM zich in voor bewustmaking en preventie.

Contact

Adres: 

Christelijke Mutualiteit

Haachtsesteenweg 579

1030 Brussel

België

Info: 

T.: 02/246.41.11

Contact

Links: 

www.cm.be

Participez au changement

Maak deel uit van de verandering

Soutenez-nous

Vous voulez nous aider à faire avancer le mouvement climat?
Chaque don peut y contribuer !

Steun ons

Wil je ons helpen de klimaatbeweging vooruit te stuwen?
Elke gift maakt mee het verschil.

Newsletter

Nieuwsbrief