Voedsel Anders

Voedsel Anders is een beweging van organisaties, boer(inn)en en burgers die streven naar  meer agro-ecologie. We werken rond eerlijk, duurzaam, lokaal en gezond voedsel voor iedereen. We steunen landbouwers die inzetten op veerkrachtige bodems en die samenwerken met de natuur. En pleiten voor een eerlijk inkomen voor boeren en boerinnen. We zetten agro-ecologie op de beleidsagenda en organiseren activiteiten voor een breed publiek. Het Food.Film.Fest is één van onze hoogtepunten. In november organiseren zo’n 100 lokale groepen en initiatieven een filmvoorstelling rond duurzame landbouw en gezond voedsel.

Voor onze beweging is het helder. We kunnen de klimaatcrisis bestrijden door het voedselsysteem te heroriënteren naar natuurinclusieve landbouwpraktijken en eerlijke en gezonde productieketens. Afstappen van een industrieel productiemodel gebaseerd op schadelijke, chemische stoffen en landbouw ondersteunen die rekening houdt met het milieu en de planétaire grenzen. 

Wil je meer weten over het Food.Film.Fest. of over onze publieksactiviteit Kiemkracht en onze beleidsstandpunten? Abonneer je snel op onze nieuwsbrief.

Contact

Adres: 

Voedsel Anders

regine Beerplein 1 bus E305

2018 Antwerpen

België

Info: 

T.: 0484/431413

Email: 

pbzzhavpngvr@ibrqfry-naqref.or

Participez au changement

Maak deel uit van de verandering

Soutenez-nous

Vous voulez nous aider à faire avancer le mouvement climat?
Chaque don peut y contribuer !

Steun ons

Wil je ons helpen de klimaatbeweging vooruit te stuwen?
Elke gift maakt mee het verschil.

Newsletter

Nieuwsbrief