Gentsmilieu front

Gents MilieuFront (GMF) is een regionale milieuvereniging uit Gent die via positieve acties het leefmilieu en duurzame mobiliteit een duwtje in de rug wil geven. In 1997 startte GMF als een lokale vereniging die al snel uitbreidde naar een regionale vereniging. GMF is actief in een kerngebied dat bestaat uit Groot Gent, Destelbergen, Merelbeke en Evergem. Met  MilieuAdviesWinkel, het servicepunt duurzaam bouwen en renoveren van GMF, zijn we actief in heel Oost-Vlaanderen.

Met GMF streven wij een duurzame samenleving na, die rekening houdt met de huidige behoeften zonder die van de toekomstige generaties in de weg te staan. Om dit te bereiken richt GMF zich in de eerste plaats tot de lokale overheden, de inwoners en het bedrijfsleven uit de regio.

GMF als vereniging wordt gedragen door leden en vrijwilligers. Al onze leden krijgen driemaandelijks ons tijdschrift  Frontaal Lees meer over  onze  missie en over onze bestuurs- en secretariaatsploeg.   

We hebben ook een stukje droge en minder droge historiek – al dan niet met beeld – voor jou.

Gents MilieuFront is een door de Vlaamse Overheid erkende regionale milieuvereniging. Gents MilieuFront wordt gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid.
Gents MilieuFront is een door de stad Gent erkende verenging. Gents MilieuFront wordt gesubsidieerd door de stad Gent.

Contact

Adres: 

Info: 

Links: 

Contact

Participez au changement

Maak deel uit van de verandering

Soutenez-nous

Vous voulez nous aider à faire avancer le mouvement climat?
Chaque don peut y contribuer !

Steun ons

Wil je ons helpen de klimaatbeweging vooruit te stuwen?
Elke gift maakt mee het verschil.

Newsletter

Nieuwsbrief