Wij mobiliseren onze leden voor de klimaattop in Parijs!

Wij mobiliseren onze leden voor de klimaattop in Parijs!

Eind dit jaar vinden in Parijs cruciale internationale klimaatonderhandelingen plaats. Ook de klimaatbeweging blaast verzamelen. Twee weken lang, van 29 november tot 13 december, overspoelen Belgische organisaties de Franse hoofdstad. Ze zullen de onderhandelaars tonen dat de transitie naar een duurzame en klimaatvriendelijke samenleving reeds is ingezet en door hen dringend moet omkaderd en gestimuleerd worden.

Bestel nu je ticket bij Climate Express en neem de trein, bus of fiets naar Parijs. Doe mee aan de massabetoging op zo 29 november en/of aan de Climate Games op 12 en 13 december!

Met de steun van de Klimaatcoalitie organiseert Climate Express meerdere acties in Belgische steden. Met deze brede en positieve campagne maken we 10.000 Belgen warm om naar Parijs te gaan! Lees hieronder onze mobilisatietekst en ontdek waarom wij onze leden mobiliseren.

Met steun van:

Onze mobilisatietekst

Ga mee naar Parijs!

Agenda Train on Tour 2015

Campagne-acties #movetheclimate

Links over klimaat

Media

Laatste nieuws

Brussels Climate March 2015!

19/10/2015 - 12:13

Op woensdag 21 oktober 2015 organiseert de Belgische groep van Avaaz (Brussels Climate March) een klimaatmars (3,5 km) om hun petitie af te leveren aan de Europese autoriteiten en dat vlak voor  de laatste bijeenkomst van de Milieuraad (26 oktober 2015). Op deze bijeenkomst zal de raad het Europese mandaat finaliseren dat gebruikt wordt voor de onderhandelingen tijdens de VN-Klimaatconferentie in Parijs in december 2015.

Samenkomst voor de klimaatmars om 14:00 u op de hoek van de Koning Albert II-laan en de Boudewijnlaan in Brussel (naast het standbeeld van Pol Bury). Vergeet geen kopie van de liedjestekst met het groene hartvormige logo mee te nemen!

Lidorganisaties